ДАБАР


Такмичење ДАБАР је међународно такмичење из логичког закључивања за ученике: - 5 и 6.разред ДАБАРЧИЋ, - 7 и 8.разред МЛАДИ ДАБАР.


  • Kategorija: ДАБАР
  • Trajanje: 00:45 Sati
  • Adresa: Лесковац, Србија (Mapa)

Cena:Besplatni

Datumi
Sati

Opis


линк је на сајту: http://dabar.edu.rs/ 


линк за логовање: https://bober-rs.acm.si/simple/competition/drzavno-2017/ 

линк за логовање професора: https://bober-rs.acm.si/accounts/login/?next=/simple/competition/drzavno-2017/overview 

U formi upišete korisničko ime (Username) i Lozinku (Password) koji ste dobili. Ovim logovanjem dobijate određena administratorska prava.

Nakon logovanja pojaviće se izgled kao na slici ispod. Na prvom logovanju je potrebno da izaberete Vašu školu. Ukoliko radite u više škola preko opcije dodaj školu možete generisati kodove za pristup učenika i u drugoj školi. Veoma je važno da za svaku školu u kojoj radite generišete posebne kodove, kako se ne bi dogodilo da učenici budu prikazani u sistemu kao učenici pogrešne škole.


Učenici od 5. do 8. razreda osnovne škole i učenici od 1. do 4. godine srednje škole takmiče se na dva nivoa takmičenja (školskom i republičkom).  Školsko takmičenje, za ove kategorije učenika, počinje od ponedeljka, 19.11.2018. u 7,30 i traje do petka, 23.11.2018. u 20,00 časova. Najbolji takmičari sa školskog takmičenja plasiraće se na republički nivo . Republički nivo takmičenja za učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole održaće se 15. 12. 2018., istovremeno u Kruševcu, Nišu, Novom Sadu i Beogradu.


OBAVEZNO je da mentor po završetku takmičenja svakog učenika, u svom administratorskom delu potvrdi da je taj učenik učestvovao na takmičenju inače rezultati učenika neće biti priznati (ovo se radi da učenici ne bi pokretali takmičenje van škole).

Potvrđuje se da je učenik učestvovao tako što se klikne na zelenu “štiklicu” pored imena učenika.


REZULTAT U LESKOVCU

5/6  preliminarni-rezulatiti-2018-2019.pdf

7/8  резултат 7_8.pdf

Rezultat u Tularu, Medveđa 

7 i 6 туларе, дабар 2018.pdf


I BUILT MY SITE FOR FREE USING